Telefoon: +31 (0) 629532666 

menu background lines

VVO direct regelenpijltje

Mestverwerking

Mestverwerking doormiddel van een DPO

Swart Tynaarlo biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van een DPO: een drie partijen overeenkomst.

Een DPO is een contract tussen 3 partijen: een veehouder, een bewerker en een verwerker.  Met een DPO geeft de veehouder door dat de mest wordt verwerkt via een bewerker. In een DPO staat hoeveel kilogram fosfaat de veehouder levert aan de bewerker. De bewerker moet in hetzelfde kalenderjaar de afgesproken kilogrammen ook afnemen van de veehouder.  In hetzelfde jaar moet de bewerker dezelfde hoeveelheid over dragen aan een verwerker. Ook die moet in hetzelfde jaar de mest verwerken. Een DPO kan je het hele jaar door melden op mijn.rvo.nl 

Als u een DPO afsluit bij Swart Tynaarlo, dan vangt u twee vliegen in één klap. Wij zijn in dit verhaal zowel de bewerker als de verwerker. Hierdoor wordt het aangaan van een DPO een stuk gemakkelijker!

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen neem dan contact op met 06-29532666 of vul het contactformulier aan de rechterkant van de pagina in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mestverwerking doormiddel van een VVO

Veehouders zijn sinds 2014 verplicht om een deel van het mestoverschot op het bedrijf te laten verwerken, de grootte van deze plicht is afhankelijk van de regio waar het bedrijf gevestigd is. Wanneer het bedrijf meer verwerkt dan dat verplicht is, is het mogelijk om een VVO af te sluiten. Bij een VVO kan de eigen verwerkingsplicht overgedragen aan een andere veehouder die nog niet aan deze verplichte hoeveelheid komt. Het mestoverschot hoeft niet naar deze landbouwer vervoerd te worden.

VVO direct regelen?
1. Vul onderstaand formulier in, u ontvangt hierna een opdrachtbevestiging.
2. De rekening voor de aangekochte VVO's wordt naar u toe gestuurd.
3. Na de betaling meldt Swart Tynaarlo de aangekochte VVO's bij RVO, u ontvangt een email van RVO met de overeenkomst deze kunt u ondertekenen met een TAN code.

Voor grote hoeveelheden VVO's, neem vrijblijvend contact met ons op voor een speciale  prijs.

Voor actuele prijzen adviseren we u contact met ons op te nemen via onderstaand formulier. De prijzen die dit formulier hanteert is slechts een indicatie.

Minimale afname van 100 kg en maximale afname van 10.000 kg 

Swart Tynaarlo


Swart Tynaarlo Transport


Home       Mestverwerking       Loonwerk       Transport       Reststromen       Digestaat        Biogas        Melkveehouderij 

Certificeringen

 

 Nederlandse voedsel- en warenautoriteit  VKL certificering  NIWO  NIWO  

Contact

Swart - Tynaarlo
Eisenbroeken 2
9482 VE  Tynaarlo

 

Swart - Tynaarlo
Eisenbroeken 2
9482 VE  Tynaarlo

Algemeen
+31 (0) 629 532 666

Administratie
+31 (0) 592 543 760

 

Algemeen adres:    
info@swart-tynaarlo.nl

Facturen adres:    
factuur@swart-tynaarlo.nl

 

Algemene Voorwaarden

google translate
Swart Tynaarlo
Swart Tynaarlo
Mail Swart Drenthemail icon hover
Telefoon Swart Tynaarloicon hover
Swart Tynaarlolocation icon hover